Hotels & hospitality business

Ανακαλύψτε εξατομικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις και αναβαθμίστε το brand σας μέσω της mene&jo, από τη δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας μέχρι μία πλήρη στρατηγική επικοινωνίας.

Δημιουργήστε μία ψηφιακή εμπειρία μέσω των υπηρεσιών μας, που εγγυώνται άψογη λειτουργικότητα και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Αυξήστε την προβολή με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ που προσφέρουμε, μεγιστοποιώντας την αναγνωρισιμότητα του ξενοδοχείου σας. Αξιοποιήστε την τεχνογνωσία μας στη διαχείριση πωλήσεων για τη βελτιστοποίηση των ροών εσόδων και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης. Εμπιστευτείτε τις καινοτόμες λύσεις μας για να ενισχύσετε το success story του ξενοδοχείου σας. 

1: brand generation

Η δημιουργία ενός brand περιλαμβάνει την εταιρική ταυτότητα, το storytelling, την εμπειρία του πελάτη, την προσαρμοστικότητα και την έρευνα αγοράς. Μία σωστή εταιρική ταυτότητα βρίσκεται στον πυρήνα του επιτυχημένου ψηφιακού μάρκετινγκ.  Δημιουργεί εμπιστοσύνη, διαφοροποίηση και αφοσίωση των πελατών, ενώ παράλληλα μεταφέρει τη μοναδική αξία που προσφέρει η επιχείρηση φιλοξενίας σας. Δεν πρόκειται μόνο για οπτικά στοιχεία- πρόκειται για ολόκληρη την εμπειρία του πελάτη. Επενδύοντας στο εμπορικό σήμα του ξενοδοχείου σας, επενδύετε στη μελλοντική επιτυχία των προσπαθειών σας στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

2: marketing &
communication strategy

Η ξενοδοχειακή βιομηχανία εξελίσσεται συνεχώς με δυναμικές τάσεις της αγοράς και προτιμήσεις των πελατών. Για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ και επικοινωνίας, είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζετε το κοινό σας, να παραμένετε ανταγωνιστικοί και να αξιοποιείτε την τεχνολογία. Μια αποτελεσματική στρατηγική  για ξενοδοχεία σημαίνει ότι πρέπει να εργαστούμε για τη βελτιστοποίηση του website σας, την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το μάρκετινγκ περιεχομένου. Επίσης, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, η διαχείριση online κριτικών, η πληρωμένη διαφήμιση, οι συνεργασίες με influencers και το τοπικό SEO είναι πολύ σημαντικά για τα καλύτερα αποτελέσματα. Εν κατακλείδι, μια επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ και επικοινωνίας ξενοδοχείου είναι μια πολύπλευρη προσέγγιση που συνδυάζει μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και δυνατό brand. Κατανοώντας το κοινό που στοχεύετε , παραμένοντας ανταγωνιστικοί και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, το ξενοδοχείο σας μπορεί να ευδοκιμήσει στον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο της φιλοξενίας.

3: webdesign
& development

Δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις στο front end και δημιουργούμε μοναδικά websites για να καλύψουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας. Ο σχεδιασμός του website γίνεται με στόχο να μετατρέπονται οι επισκέπτες σε πελάτες και leads. Διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπός σας θα ανταποκρίνεται πλήρως και θα είναι βελτιστοποιημένος σε ταχύτητα. Η διαδικασία της υλοποίησης ενός ιστοτόπου ενσωματώνει τις βέλτιστες πρακτικές SEO για την ενίσχυση της διαδικτυακής σας προβολής. Παρέχουμε συνεχή ασφάλεια και συντήρηση για να διατηρούμε τον ιστότοπό σας ασφαλή και ενημερωμένο. Ο ιστότοπός σας είναι συχνά η πρώτη αλληλεπίδραση που έχει ένας δυνητικός πελάτης με την επωνυμία σας. Είναι μια ψηφιακή αναπαράσταση της επιχείρησής σας. Εμπιστευτείτε μας για να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που όχι μόνο εντυπωσιάζει αλλά και προσφέρει απτά αποτελέσματα.

4: digital marketing services

Οι διαφημιστικές μας εκστρατείες pay-per-click (PPC) σε πλατφόρμες όπως η Google και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν σχεδιαστεί για να αποδίδουν άμεσα αποτελέσματα. Η παρουσία του ξενοδοχείου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη σχέσεων με τους επισκέπτες. Η ομάδα μας θα δημιουργήσει πολύτιμο περιεχόμενο και θα διαχειριστεί τα προφίλ σας στο Facebook, το Instagram, το TikTok και το YouTube, απαντώντας σε ερωτήματα και εκτελώντας στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες. Σας βοηθάμε να διαχειρίζεστε τις online κριτικές σας, να αντιμετωπίζετε τις ανησυχίες σας και να προωθείτε τα θετικά σχόλια, ώστε να χτίζετε εμπιστοσύνη και να προσελκύετε περισσότερους επισκέπτες. Η συνεργασία με travel influencers και bloggers μπορεί να βοηθήσει το ξενοδοχείο σας να αποκτήσει αξιοπιστία και να προσεγγίσει νέο κοινό. Παρακολουθούμε τις επιδόσεις των ενεργειών ψηφιακού μάρκετινγκ και παρέχουμε αναλυτικά στοιχεία και αναφορές σε βάθος. Αυτή η προσέγγιση με βάση τα δεδομένα μας επιτρέπει να βελτιώνουμε τις στρατηγικές και να μεγιστοποιούμε τα αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για μπουτίκ ξενοδοχείο, θέρετρο ή οικονομικό κατάλυμα, διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την επιτυχία σας.

our clients
set our standards

our clients
set our standards

… so high